Ubytování ve městě Formentor

Město Formentor se nachází v regionu Mallorca ve státě Španělsko. Celkově ve městě Formentor nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Formentor

Formentor
Formentor

Formentor se nachází v obci Formentor, 1,1 km od pláže Cala Formentor a 12 km od mysu Formentor. Nabízí venkovní bazén a klimatizaci. Hosté si mohou zaplavat v soukromém bazénu. Prázdninový dům má 5 ložnic, 6 koupelen, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Hosté mohou využívat wellness centrum a vířivku. Formentor zajišťuje službu půjčení jízdních kol a aut. Ubytování je vzdálené 19 km od historického centra Alcudie a 27 km od přírodního parku S'Albufera de Mallorca. Na letiště Palma de Mallorca je to 77 km. Ubytování zajišťuje placenou kyvadlovou dopravu na letiště.

Can Mir Sa Posada des Pagès
Can Mir Sa Posada des Pagès

Can Mir Sa Posada des Pagès se nachází v obci Formentor, 1,2 km od pláže Cala Formentor, a nabízí vířivku. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaná vila má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a 7 koupelen s bidetem a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila má venkovní bazén a terasu. Can Mir Sa Posada des Pagès stojí 12 km od mysu Formentor a 19 km od historického centra Alcudie. Na letiště Palma de Mallorca je to 77 km.