Ubytování ve městě Fonolleres

Město Fonolleres se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Fonolleres nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fonolleres

Castell de Fonolleres
Castell de Fonolleres

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Castell de Fonolleres sídlí ve zrekonstruovaném zámku z 19. století v městečku Fonolleres. Prázdninový dům se soukromým venkovním bazénem a grilem. Tento klimatizovaný dům má 3 dvoulůžkové ložnice s manželskou postelí a 3 třílůžkové ložnice, každou s vlastní koupelnou s vanou nebo sprchou a toaletními potřebami zdarma a 2 další koupelny. K dispozici je ložní prádlo, ručníky a pračka. K dispozici je obývací prostor se 2 jídelní částí, 1 velký obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou a DVD přehrávačem, krb a knihovna. Moderní kuchyň je vybavena myčkou nádobí, troubou, kávovarem, toustovačem, lednicí a mikrovlnnou troubou. K dispozici je také zahrada s venkovním nábytkem a dětským hřištěm. Castell de Fonolleres leží 50 km od města Lleida a 1 hodinu jízdy od Barcelony.

Sommelier Hostelera SL
Sommelier Hostelera SL

7 / 10 (169 hodnocení)

Sommelier Hostelera SL se nachází na čerpací stanici na okraji dálnice A-2, 10 minut jízdy od města Tárrega. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizované pokoje s vlastní koupelnou. Do Lleidy dojedete autem za 30 minut. Tarragona je vzdálená 82 km a do centra Barcelony dojedete za 1 hodinu a 10 minut. Do Andorry dojedete autem za 2 hodiny. Kavárna Sommelier se nachází hned vedle a je otevřená nepřetržitě od 5:00 do půlnoci. V restauraci se podávají tapas, občerstvení a pevná menu. Prakticky zařízené pokoje jsou jednoduše zařízené a vybavené TV s plochou obrazovkou a šatní skříní. Fén je k dispozici na vyžádání.