Ubytování ve městě Ferreira

Město Ferreira se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ferreira nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ferreira

CasaMica Cabo de Vila
CasaMica Cabo de Vila

10 / 10 (1 hodnocení)

CasaMica Cabo de Vila se nachází ve městě Ferreira de Panton, 33 km od termálních pramenů As Burgas, 32 km od výstaviště Auditorium a 49 km od kaňonu Sil. Nabízí zahradu a sdílený lounge. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis a šipky. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Na letiště Vigo je to 122 km.

Aldeade
Aldeade

9,4 / 10 (27 hodnocení)

Aldeade se nachází ve městě Ferreira de Panton a nabízí bazén, zahradu, gril, výhled na bazén a ubytování s bezplatným Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. V okolí se můžete věnovat rybaření. Aldeade stojí 35 km od termálních pramenů As Burgas a 34 km od výstaviště Auditorium. Na letiště Vigo je to 124 km.

En plena Ribera Sacra CasaCocó
En plena Ribera Sacra CasaCocó

9,4 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování En plena Ribera Sacra CasaCocó máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. S výhledem na hory, En plena Ribera Sacra CasaCocó se nachází asi 33 km od výstaviště Auditorium a nabízí ubytování s balkonem a kávovarem. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu s výhledem na město, 3 ložnice, obývací pokoj, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici je také termální koupel. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 41 km od kaňonu Sil. Na letiště Vigo je to 123 km.

Ribera Sacra ( apartamento Rural )
Ribera Sacra ( apartamento Rural )

9 / 10 (5 hodnocení)

Ribera Sacra (apartamento Rural) se nachází ve městě Ferreira de Panton, 32 km od termálních pramenů As Burgas, 32 km od výstaviště Auditorium a 48 km od kaňonu Sil. Nabízí terasu a zázemí pro grilování. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň. Prázdninový dům má 3 ložnice, 1 koupelnu se sprchou a vanou, posezení a kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Ribera Sacra (apartamento Rural) nabízí termální koupel. Po dni stráveném pěší turistikou, rybaření nebo kanoistikou mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Na letiště Vigo je to 122 km.

RIBEIRA SACRA La Imperfecta
RIBEIRA SACRA La Imperfecta

9 / 10 (5 hodnocení)

RIBEIRA SACRA La Imperfecta se nachází ve městě Ferreira de Panton a nabízí sdílený lounge, terasu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. V okolí chaty se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a dalším aktivitám. Chata má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Chata je vzdálená 27 km od termálních pramenů v Burgasu a 26 km od výstaviště Auditorium. Na letiště Vigo je to 116 km.

Casa Bolero
Casa Bolero

9 / 10 (4 hodnocení)

Casa Bolero se nachází v obci Ferreira de Panton, 40 km od výstaviště Auditorium a 42 km od kaňonu Sil. Nabízí výhled do zahrady. 40 km od termálních pramenů As Burgas. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Santiago de Compostela je to 118 km.

Casa Concha Martinez
Casa Concha Martinez

Casa Concha Martinez se nachází ve městě Ferreira de Panton.

Apartamentos Pantón Ribeira Sacra
Apartamentos Pantón Ribeira Sacra

8,6 / 10 (50 hodnocení)

Apartamentos Pantón Ribeira Sacra se nachází ve městě Ferreira de Panton a nabízí ubytování s balkonem nebo terasou, bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou, sdílený lounge a terasu. V kuchyni je lednice, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Na místě si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat pěší turistice. Apartamentos Pantón Ribeira Sacra stojí 34 km od termálních pramenů Burgas a výstaviště Auditorium. Na letiště Vigo je to 124 km.

Casa da Ponte
Casa da Ponte

8,3 / 10 (645 hodnocení)

Casa da Ponte se nachází ve městě Ferreira, na Primitivní cestě Svatého Jakuba. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a garáž pro jízdní kola. Některé pokoje mají vlastní koupelnu a hotel podává kontinentální snídani. Casa da Ponte může poskytnout informace o poutní cestě svatého Jakuba a razítko věřící. Venkovský dům stojí 22 km od Luga. Na letiště Santiago de Compostela je to 49 km.

Casa da Vita
Casa da Vita

Casa da Vita se nachází ve městě Ferreira de Panton, 32 km od výstaviště Auditorium a 49 km od kaňonu Sil. Nabízí výhled do zahrady. 33 km od termálních pramenů As Burgas. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, kuchyň a 1 koupelnu. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště Vigo je to 122 km.