Ubytování ve městě Femés

Město Femés se nachází v regionu Lanzarote ve státě Španělsko. Celkově ve městě Femés nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Femés

Villa Insignia
Villa Insignia

10 / 10 (2 hodnocení)

Villa Insignia s výhledem na hory nabízí ubytování s balkonem a kávovarem, asi 1,2 km od pláže Puerto del Carmen. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Vila nabízí 5hvězdičkové ubytování s vířivkou a celoročním venkovním bazénem. Villa Insignia stojí 1,3 km od pláže Playa Chica a 2,7 km od golfového rezortu Lanzarote. Na letiště Lanzarote je to 7 km.

Villa El Perinqué
Villa El Perinqué

9,2 / 10 (44 hodnocení)

Tato vila se nachází u přírodní památky Los Ajaches. Nabízí lounge s krbem, sluneční terasu a verandu s panoramatickým výhledem na moře a hory. Villa El Perinqué je situovaná v nejvyšší části vesnice Las Casitas de Fermés, 17 km od letiště Lanzarote a 15 minut jízdy od Národního parku Timanfaya. Pláže El Papagayo jsou vzdálené 11 km. Vila El Perinqué se vyznačuje rustikálními interiéry s obnaženými dřevěnými trámy a francouzskými okny. Má 2 ložnice, koupelnu a otevřenou kuchyň se sporákem se sklokeramickou deskou, ledničkou, nádobím a dalšími kuchyňskými potřebami. U vily lze bezplatně parkovat a vedou kolem ní různé turistické trasy.

Centro Ave Fénix
Centro Ave Fénix

8,8 / 10 (53 hodnocení)

Centro Ave Fénix se nachází v Femés a nabízí výhled na hory, fitness centrum, zahradu a terasu. Wi-Fi je dostupné zdarma. Apartmány mají výhled na město, posezení, pračku, plně vybavenou kuchyň s lednicí a vlastní koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Prázdninový dům je vzdálený 13 km od pohoří Montañas de Fuego a 17 km od golfového rezortu Lanzarote. 20 km od letiště Lanzarote.

La Casa Caldera
La Casa Caldera

8,6 / 10 (63 hodnocení)

V ubytování La Casa Caldera máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Casa Caldera se nachází v obci Femés a nabízí bazén, zahradu, terasu, výhled do zahrady a ubytování s bezplatným Wi-Fi. Všechny apartmány mají výhled na město nebo moře, kuchyň, satelitní TV s plochou obrazovkou, DVD přehrávač, psací stůl a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je lednice, sporák, mikrovlnná trouba, kávovar a rychlovarná konvice. Venkovský dům má také gril. Na místě je k dispozici bowlingová dráha a v okolí se můžete věnovat cyklistice. Ubytování je vzdálené 10 km od hor Montañas de Fuego a 14 km od golfového rezortu Lanzarote. Na letiště Lanzarote je to 17 km.

Casa Emerenciana
Casa Emerenciana

7,9 / 10 (38 hodnocení)

V ubytování Casa Emerenciana máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Emerenciana se nachází v Las Casitas de Femes, 10 km od Yaiza. Playa Blanca je vzdálená 11 km. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny apartmány mají terasu, posezení a jídelní kout. K dispozici je také kuchyň s myčkou a sporákem. K dispozici je také mikrovlnná trouba, toustovač, lednice a rychlovarná konvice. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Nechybí ani ručníky. Casa Emerenciana má také sluneční terasu. Casa Emerenciana stojí 25 km od letoviska Corralejo. Letiště Lanzarote je vzdálené 14 km.