Ubytování ve městě Ézaro

Město Ézaro se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ézaro nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ézaro

Casa Chouza
Casa Chouza

10 / 10 (2 hodnocení)

Casa Chouza se nachází asi 200 metrů od pláže Praia Area Grande a nabízí ubytování s terasou, patiem a výhledem na město. Nabízí výhled na moře a hory a je vzdálen 300 metrů od pláže Praia de Ezaro. Prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem a vanou nebo sprchou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům je vzdálený 400 metrů od oblasti Praia Pequena a 1,6 km od vodopádu Ezaro. Na letiště Santiago de Compostela je to 82 km.

Casa de Miranda
Casa de Miranda

9,8 / 10 (33 hodnocení)

Casa de Miranda se nachází v Ézaro, v blízkosti Praia Area Grande, Praia Area Pequena a Praia de Ezaro. Nabízí bezplatné Wi-Fi, sdílený lounge a terasu. Tento venkovský dům má TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, fénem a sprchou. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. Každý den se podává snídaně formou bufetu, kontinentální a bezlepková jídla. Casa de Miranda stojí 2 km od vodopádu Ezaro. Na letiště Santiago de Compostela je to 82 km.

Apartamento Area Pequena Ézaro
Apartamento Area Pequena Ézaro

9,7 / 10 (28 hodnocení)

Apartamento Area Pequena Ézaro se nachází asi 100 metrů od pláže Praia a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 200 metrů od pláže Praia Area Grande a 600 metrů od pláže Praia de Ezaro. Apartmán má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Apartmán je vzdálený 1,9 km od vodopádu Ezaro. Na letiště Santiago de Compostela je to 82 km.

Apartamento Area Pequena Ézaro 2
Apartamento Area Pequena Ézaro 2

9,7 / 10 (24 hodnocení)

Apartamento Area Pequena Ézaro 2 se nachází v obci Ézaro, 200 metrů od pláže Praia Area Grande a 600 metrů od pláže Praia de Ezaro, a nabízí výhled na hory. Nabízí výhled na město a moře a je vzdálen 100 metrů od pláže Praia Area Pequena. Apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 1,9 km od vodopádu Ezaro. Na letiště Santiago de Compostela je to 82 km.

Mar do Ézaro - Boutique Hotel
Mar do Ézaro - Boutique Hotel

9,5 / 10 (531 hodnocení)

V ubytování Mar do Ézaro - Boutique Hotel máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Mar do Ézaro - Boutique Hotel se nachází v Ézaro a nabízí 2hvězdičkové ubytování s výhledem na pláž, zahradou, terasou a barem. Tento 2hvězdičkový hotel poskytuje ubytování s výhledem na moře a hosté mohou využívat vířivku. K dispozici je pokojová služba a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Všechny pokoje jsou vybavené kávovarem. Mar do Ézaro - Boutique Hotel má pokoje s vlastní koupelnou s toaletními potřebami zdarma, TV s plochou obrazovkou a klimatizací. Některé pokoje mají balkon. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Mezi zajímavosti v okolí patří Praia de Ezaro, Praia Area Grande a Praia Area Pequena. Na letiště Santiago de Compostela je to 82 km a hotel nabízí placenou dopravu na letiště.

Casa de Santa Uxía
Casa de Santa Uxía

9,4 / 10 (245 hodnocení)

Casa de Santa Uxía se nachází v obci Ezaro, 5 minut jízdy od galicijského pobřeží Costa da Morte. Jedná se o přestavěný statek, který nabízí atraktivní zahradu a pokoje ve venkovském stylu s balkonem. Casa má pokoje s dřevěnými podlahami, kamennými zdmi a dřevěnými trámy. Všechny mají topení, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. V přízemí je obývací pokoj s krbem, pohovkami a TV s plochou obrazovkou. V rustikální jídelně se podává domácí snídaně. Město Finisterre je vzdálené 25 km. Do krásného města Santiago de Compostela dojedete autem asi za 75 minut.

CASA AMALIA Rincón de paz
CASA AMALIA Rincón de paz

9 / 10 (1 hodnocení)

CASA AMALIA Rincón de paz se nachází v obci Ézaro a nabízí zahradu, terasu, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Mezi zajímavosti v okolí patří Praia Area Pequena, Praia Area Grande a Praia de Ezaro. Letiště Santiago de Compostela je vzdálené 82 km.

Paseo do Mar 2
Paseo do Mar 2

7,9 / 10 (41 hodnocení)

Paseo do Mar 2 se nachází v obci Ézaro, pouhých 90 metrů od pláže Praia Area Pequena, a nabízí ubytování u pláže s bezplatným Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a dalším aktivitám. Apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Mezi zajímavosti v okolí patří Praia Area Grande, Praia de Ezaro a vodopád Ezaro. Na letiště Santiago de Compostela je to 82 km.