Ubytování ve městě Estopiñán

Město Estopiñán se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Estopiñán nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Estopiñán

Casa Chao
Casa Chao

8,4 / 10 (43 hodnocení)

Casa Chao se nachází v Estopiñánu a nabízí výhled na město, zahradu, sdílený lounge a terasu. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Některé apartmány mají balkon s výhledem na hory, plně vybavenou kuchyň a vlastní koupelnu s bidetem. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Casa Chao stojí 45 km od Dag Shang Kagyu a 46 km od Torreciudadu. Na letiště Lleida-Alguaire je to 50 km.

Hostal Estopiñan
Hostal Estopiñan

7,1 / 10 (39 hodnocení)

Hostal Estopiñan se nachází v Estopiñánu, 46 km od Dag Shang Kagyu, a nabízí turistické informace a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Penzion stojí 47 km od Torreciudadu a 46 km od Congost de Montrebei. Penzion má terasu s výhledem na město, restauraci a bar. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. V Estopiñánu a okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a dalším aktivitám. Na letiště Lleida-Alguaire je to 46 km.