Ubytování ve městě Esteiro

Město Esteiro se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Esteiro nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Esteiro

Calima
Calima

9,6 / 10 (62 hodnocení)

Calima se nachází v Esteiru a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a tenisu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce vám vždy ochotně poradí. Calima nabízí vířivku. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Mezi zajímavosti v okolí hotelu Calima patří pláže Playa de Barraña, Cabo de Cruz a Carragueiros. Na letiště Santiago de Compostela je to 69 km.

Casa Rural Viña Vella
Casa Rural Viña Vella

9,3 / 10 (45 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Viña Vella máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Viña Vella se nachází v Esteiru a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a tenisu. Prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. Casa Rural Viña Vella nabízí také gril. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Casa Rural Viña Vella stojí nedaleko pláží Playa de Barraña, Cabo de Cruz a Carragueiros. Na letiště Santiago de Compostela je to 68 km.

Casa O Rueiro
Casa O Rueiro

9,2 / 10 (10 hodnocení)

Casa O Rueiro se nachází asi 1,2 km od pláže Cabo de Cruz a nabízí ubytování s výhledem na hory, venkovním bazénem a terasou. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 1,3 km od pláže Playa de Barraña a 1,5 km od pláže Carragueiros. Na letiště Santiago de Compostela je to 69 km.

Apartamento Beira Rio Esteiro
Apartamento Beira Rio Esteiro

Apartamento s terasou a výhledem na moře Beira Rio Esteiro se nachází v Esteiro-Muros, 500 metrů od pláže Parameán a 1,2 km od pláže Praia de Uía. Nabízí výhled na hory a řeku a je vzdálen 2,9 km od pláže Cabanas. Apartmán má balkon, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán stojí 47 km od katedrály Santiago de Compostela a 49 km od vyhlídky. Letiště Santiago de Compostela je vzdálené 60 km.

Apartamentos Turisticas: Pto De Compostela
Apartamentos Turisticas: Pto De Compostela

7,1 / 10 (44 hodnocení)

Apartamentos Turisticas se nachází v Esteiru, 1,1 km od pláže Siavo a pláže Broña. Pto De Compostela nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradou s terasou a výhledem na řeku. Apartmány mají balkon, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou. V kuchyni je lednice, sporák, mikrovlnná trouba a kávovar. V okolí se lze věnovat cyklistice. Prázdninový dům stojí 1,6 km od pláže Bitureira a 40 km od katedrály Santiago de Compostela. Na letiště Santiago de Compostela je to 54 km. nabízí placenou dopravu na letiště.

La Moira - casa de piedra frente al mar
La Moira - casa de piedra frente al mar

La Moira - casa de piedra frente al mar se nachází v Esteiru, 1,2 km od pláže Cabo de Cruz, 1,4 km od pláže Playa de Barraña a 1,5 km od pláže Carragueiros. Ostrov Cortegada je vzdálený 31 km. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Santiago de Compostela je to 69 km.

Casa da Cangueira
Casa da Cangueira

Casa da Cangueira se nachází asi 1,2 km od pláže Praia de Uía a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Nachází se necelý 1 km od pláže Parameán a nabízí zahradu a bezplatné parkování. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také soukromá pláž. Prázdninový dům stojí 47 km od katedrály Santiago de Compostela a 49 km od vyhlídky Point View. Na letiště Santiago de Compostela je to 61 km.

4 bedrooms house at Esteiro 53 m away from the beach with enclosed garden and wifi
4 bedrooms house at Esteiro 53 m away from the beach with enclosed garden and wifi

4 bedrooms house at Esteiro 53 m away from the beach with closed garden and wifi se nachází v Esteiru, jen 1,3 km od pláže Playa de Barraña. Nabízí ubytování s výhledem na bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 1,4 km od pláže Cabo de Cruz a 1,7 km od pláže Carragueiros. Prázdninový dům má 4 ložnice, satelitní TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. K dispozici je také gril. 4 bedrooms house at Esteiro 53 m away from the beach with closed garden and wifi. Na letiště Santiago de Compostela je to 69 km.