Ubytování ve městě Esteiro-Muros

Město Esteiro-Muros se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Esteiro-Muros nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Esteiro-Muros

Apartamento Beira Rio Esteiro
Apartamento Beira Rio Esteiro

Apartamento s terasou a výhledem na moře Beira Rio Esteiro se nachází v Esteiro-Muros, 500 metrů od pláže Parameán a 1,2 km od pláže Praia de Uía. Nabízí výhled na hory a řeku a je vzdálen 2,9 km od pláže Cabanas. Apartmán má balkon, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán stojí 47 km od katedrály Santiago de Compostela a 49 km od vyhlídky. Letiště Santiago de Compostela je vzdálené 60 km.

Casa da Cangueira
Casa da Cangueira

Casa da Cangueira se nachází asi 1,2 km od pláže Praia de Uía a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Nachází se necelý 1 km od pláže Parameán a nabízí zahradu a bezplatné parkování. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také soukromá pláž. Prázdninový dům stojí 47 km od katedrály Santiago de Compostela a 49 km od vyhlídky Point View. Na letiště Santiago de Compostela je to 61 km.