Ubytování ve městě Espúy

Město Espúy se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Espúy nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Espúy

Casa Sastre
Casa Sastre

8,9 / 10 (272 hodnocení)

Casa Sastre se nachází v Espúy v Pyrenejích. Jedná se o tradiční kamenný dům s terasou a výhledem na hory. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Pokoje mají výhled na okolní hory, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma.K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální snídaně s místními produkty. Lanovka, která vás zaveze k jezerům a Aigüestortes, je vzdálená 7 km. i Estany de Sant Maurici National Park. Casa Sastre stojí 2 hodiny jízdy od měst Vielha a Benasque.

Hotel Montseny
Hotel Montseny

8,9 / 10 (133 hodnocení)

Hotel Montseny se nachází v Espúy a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci a bar. Hotel nabízí také bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Nechybí ani šatní skříň. Hotel Montseny podává kontinentální snídani. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 107 km.