Ubytování ve městě Escalona

Město Escalona se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Escalona nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Escalona

El lazarillo de tormes
El lazarillo de tormes

9,7 / 10 (21 hodnocení)

El lazarillo de tormes se nachází v Escaloně a nabízí sezónní venkovní bazén, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také dětské hřiště. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 106 km.

El Bosque de Ribera
El Bosque de Ribera

8,6 / 10 (80 hodnocení)

V ubytování El Bosque de Ribera máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Bosque de Ribera se nachází v Escaloně a nabízí výhled na město, sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu. Nechybí ani plně vybavená koupelna se sprchou a toaletními potřebami zdarma. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 108 km.

Casa Rural Placido
Casa Rural Placido

8,4 / 10 (86 hodnocení)

Casa Rural Placido se nachází v Escaloně a nabízí klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi a přístupem na terasu. Všechny apartmány mají posezení, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s fénem, bidetem a sprchou. Některé apartmány mají jídelní kout a/nebo balkon. Každé ráno se podává snídaně à la carte. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 107 km.

VILLA ESCALONA
VILLA ESCALONA

8 / 10 (3 hodnocení)

VILLA ESCALONA se nachází v Escaloně a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem, výhledem na město a terasou. Tato vila nabízí výhled na hory a bazén a bezplatné Wi-Fi. Vila má 6 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 107 km.

Casa Rural Emilia
Casa Rural Emilia

Casa Rural Emilia se nachází v Escaloně a nabízí venkovní bazén a terasu. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 6 ložnic, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 108 km.

Hermosa Casa Vacacional La Promesa
Hermosa Casa Vacacional La Promesa

Hermosa Casa Vacacional La Promesa se nachází v Escaloně v regionu Castilla-La Mancha a nabízí balkon a výhled na bazén. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Tento klimatizovaný prázdninový dům má také pračku a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 107 km.