Ubytování ve městě Erese

Město Erese se nachází v regionu El Hierro ve státě Španělsko. Celkově ve městě Erese nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Erese

Casita Pedro González
Casita Pedro González

9,5 / 10 (170 hodnocení)

Casita Pedro González se nachází asi 23 km od letoviska Playa del Verodal a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky a ochotně vám pomůže s plánováním vašeho pobytu. Apartmán je vzdálený 22 km od lanovky Roque de la Bonanza a 39 km od Faro de Orchilla. Na letiště El Hierro je to 14 km.

EL LAGAR DEL NORTE
EL LAGAR DEL NORTE

9,5 / 10 (93 hodnocení)

EL LAGAR DEL NORTE se nachází asi 22 km od letoviska Playa del Verodal a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu, sdílený lounge, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 19 km od lanovky Roque de la Bonanza a 38 km od Faro de Orchilla. Na letiště El Hierro je to 12 km.

El Pajero de Erese
El Pajero de Erese

9,2 / 10 (57 hodnocení)

V ubytování El Pajero de Erese máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Pajero de Erese se nachází v Erese, 25 km od Playa del Verodal, 19 km od Roque de la Bonanza a 37 km od Faro de Orchilla. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má přímý přístup na terasu s výhledem do zahrady a 1 ložnici. Tento prázdninový dům má terasu s výhledem na hory, satelitní TV s plochou obrazovkou, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky a italsky. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat pěší turistice. Na letiště El Hierro je to 15 km.

Apartment with terrace,Wifi, great views of the Sea
Apartment with terrace,Wifi, great views of the Sea

Apartment with terrace, Wifi, great views of the Sea nabízí ubytování s balkonem a kávovarem, asi 22 km od Playa del Verodal. Nabízí výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má terasu, výhled na moře, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavený kuchyňský kout s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 19 km od lanovky Roque de la Bonanza a 38 km od Faro de Orchilla. Na letiště El Hierro je to 12 km.

CASA DE ITA
CASA DE ITA

8,9 / 10 (33 hodnocení)

CASA DE ITA se nachází přibližně 23 km od letoviska Playa del Verodal a nabízí ubytování se zahradou, patiem a výhledem na hory. Nabízí gril, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu s výhledem na moře, 2 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Prázdninový dům stojí 21 km od lanovky Roque de la Bonanza a 39 km od Faro de Orchilla. Letiště El Hierro je vzdálené 14 km.

La Asomadita
La Asomadita

8,8 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování La Asomadita máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Asomadita se nachází asi 22 km od letoviska Playa del Verodal a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Ubytování je vzdálené 19 km od Roque de la Bonanza a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Faro de Orchilla leží 38 km od prázdninového domu. Na letiště El Hierro je to 12 km.

Alojamiento vacacional Maruca
Alojamiento vacacional Maruca

8,4 / 10 (7 hodnocení)

Alojamiento vacacional Maruca se nachází v Erese, 22 km od Playa del Verodal a 19 km od Roque de la Bonanza. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradou s terasou a výhledem na moře. V kuchyni je lednice, mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Faro de Orchilla leží 38 km od prázdninového domu. Alojamiento vacacional Maruca leží 11 km od letiště El Hierro.

Casa Omaira Erese
Casa Omaira Erese

7,4 / 10 (15 hodnocení)

Casa Omaira Erese se nachází v Erese, 21 km od Roque de la Bonanza a 38 km od Faro de Orchilla. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. 22 km od letoviska Playa del Verodal. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Personál nepřetržitě otevřené recepce vám ochotně poradí. Casa Omaira Erese má také gril. Na letiště El Hierro je to 14 km.

Duplex con bonita vista al Mar, Wifi y barbacoa en El Hierro
Duplex con bonita vista al Mar, Wifi y barbacoa en El Hierro

Duplex con bonita vista al Mar, Wifi y barbacoa en El Hierro se nachází asi 22 km od pláže Playa del Verodal a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na moře. Tento apartmán nabízí výhled na hory a jezero a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 19 km od lanovky Roque de la Bonanza a 38 km od Faro de Orchilla. Na letiště El Hierro je to 12 km., Wifi y barbacoa en El Hierro.