Ubytování ve městě Elbete

Město Elbete se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Elbete nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Elbete

Posada Elbete
Posada Elbete

9,1 / 10 (220 hodnocení)

Posada Elbete se nachází v obci Elbete a je obklopen atraktivními zahradami. V hotelové restauraci se podávají místní pokrmy připravené z produktů pěstovaných na pozemku. Posada Elbete poskytuje rustikální pokoje s odhalenými kamennými zdmi a trámovými stropy. K dispozici je bezplatné Wi-Fi, topení a vlastní koupelna. Penzion má terasu s výhledem na okolní krajinu. K dispozici je také TV místnost a malá knihovna. Baztánské údolí je ideální pro cykloturistiku, pěší turistiku a jízdu na koni. Přírodní rezervace Señorio de Béritz je vzdálená 20 minut jízdy. Místní bazén je vzdálený 500 metrů. Elbete stojí 40 minut jízdy autem od Pamplony a přibližně 60 km od San Sebastiánu a nejbližších pláží.

Autxikoborda
Autxikoborda

8,5 / 10 (90 hodnocení)

Autxikoborda se nachází v Elbete a nabízí ubytování s výhledem na hory, zahradou, terasou a grilem. Venkovský dům má balkon, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu s bidetem a fénem. K dispozici je také varná deska, toustovač a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Autxikoborda stojí 47 km od vlakového nádraží Hendaye a 48 km od výstaviště FICOBA. Na letiště San Sebastián je to 51 km.