Ubytování ve městě El Roque

Město El Roque se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Roque nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Roque

Apt. Lourdes, close to the Teresitas & Anaga
Apt. Lourdes, close to the Teresitas & Anaga

9,4 / 10 (41 hodnocení)

V ubytování Apt. Lourdes, close to the Teresitas & Anaga máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apt. Lourdes, v blízkosti Teresitas & Anaga nabízí ubytování s balkonem a kávovarem, asi 300 metrů od pláže Las Teresitas. Nabízí výhled na hory a terasu. Apartmán má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 2,4 km od pláže Las Gaviotas a 8,7 km od muzea Tenerife Espacio de las Artes. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 19 km. Lourdes, blízko Teresitas & Anaga.

Fantastic location San Andres Las Teresitas
Fantastic location San Andres Las Teresitas

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Ubytování se nachází v El Roque, 500 metrů od pláže Las Teresitas, 2,6 km od pláže Las Gaviotas a 8,4 km od muzea Tenerife Espacio de las Artes. Fantastic location San Andres Las Teresitas nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán se nachází 44 km od botanické zahrady a 45 km od parku Taoro. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 15 km od vojenského muzea Museo Militar Regional de Canarias a 19 km od divadla Leal. Fantastic location San Andres Las Teresitas stojí 19 km od letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna.