Ubytování ve městě El Palmital

Město El Palmital se nachází v regionu Gran Canaria ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Palmital nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Palmital

Caricia de Brisa - RURAL EXPERIENCE FULLY EQUIPPED & BIG JACUZZI & BBQ - Enjoy Gran Canaria from the North
Caricia de Brisa - RURAL EXPERIENCE FULLY EQUIPPED & BIG JACUZZI & BBQ - Enjoy Gran Canaria from the North

9,6 / 10 (11 hodnocení)

V ubytování Caricia de Brisa - RURAL EXPERIENCE FULLY EQUIPPED & BIG JACUZZI & BBQ - Enjoy Gran Canaria from the North máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Caricia de Brisa - RURAL EXPERIENCE Full EQUIPPED & BIG JACUZZI & poskytuje výhled na moře. BBQ - Enjoy Gran Canaria from the North nabízí ubytování s terasou a kávovarem, asi 26 km od Parque de Santa Catalina. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má terasu s výhledem na město, 4 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 3 koupelny se sprchou a vířivkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat vířivku. Caricia de Brisa - RURAL EXPERIENCE FULLY EQUIPPED & BIG JACUZZI & BBQ - Užijte si dovolenou na ostrově Gran Canaria ze severu, nebo využijte celoroční venkovní bazén. Ubytování je vzdálené 12 km od muzea Cueva Pintada a 23 km od auditoria Alfreda Krause. Na letiště Gran Canaria je to 46 km.

Holiday Home El Brezal
Holiday Home El Brezal

9,3 / 10 (73 hodnocení)

Holiday Home El Brezal má zahradu, velkou zařízenou terasu, jídelní stůl a gril. Ubytování s výhledem na hory se nachází v El Palmitalu. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Otevřený obývací pokoj s kamennými zdmi a dřevěnými stropními trámy má TV s plochou obrazovkou a krb. Plně vybavený kuchyňský kout zahrnuje varnou desku, mikrovlnnou troubu a kávovar. Prázdninový dům El Brezal má 1 ložnici s manželskou postelí King a 1 ložnici s oddělenými postelemi. Ve vlastní koupelně najdete sprchu a cena zahrnuje ručníky a ložní prádlo. Supermarkety, restaurace a banky jsou vzdálené 10 minut jízdy. Las Palmas je 22 km daleko a na letiště Gran Canaria dojedete za 40 minut. Na místě je neplacené parkoviště.

Casa Los Pinos
Casa Los Pinos

7,6 / 10 (8 hodnocení)

Casa Los Pinos se nachází asi 14 km od muzea Cueva Pintada a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. 28 km od parku Santa Catalina. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má satelitní TV s plochou obrazovkou. K dispozici je kuchyňský kout s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou, bidet, bezplatné toaletní potřeby a fén. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa Los Pinos stojí 28 km od stadionu Estadio Gran Canaria a 31 km od TiDES. Na letiště Gran Canaria je to 48 km.