Ubytování ve městě El Palmar

Město El Palmar se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Palmar nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Palmar

Casa Pescadores de Vallterra
Casa Pescadores de Vallterra

8,6 / 10 (39 hodnocení)

V ubytování Casa Pescadores de Vallterra máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Pescadores de Vallterra se nachází v El Palmaru a nabízí sdílený lounge, terasu, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis. Prázdninový dům se nachází v přízemí a má 5 ložnic, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 400 metrů od pláže Playa La Devesa a 500 metrů od pláže Recati. Casa Pescadores de Vallterra leží 28 km od letiště ve Valencii a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Apartamento Calipso
Apartamento Calipso

8,2 / 10 (88 hodnocení)

V ubytování Apartamento Calipso máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento Calipso se nachází v El Palmar, 300 metrů od pláže Recati, 1,2 km od pláže Les Palmeretes a 21 km od L'Oceanografic. Nabízí zahradu a terasu. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 22 km od přístavu Puerto de Valencia a 23 km od zahrad Turia. 31 km od valencijského letiště.