Ubytování ve městě El Islote

Město El Islote se nachází v regionu Lanzarote ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Islote nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Islote

casa los veroles lanzarote
casa los veroles lanzarote

9,4 / 10 (7 hodnocení)

casa los veroles lanzarote se nachází v El Islote, jen 2,6 km od památníku Campesino. Nabízí ubytování s venkovním bazénem, zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 2 ložnice, obývací pokoj a 1 koupelnu s fénem a sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Hosté mohou využívat gril. Casa los veroles lanzarote stojí 10 km od muzea Lagomar a 13 km od golfového rezortu Lanzarote. Na letiště Lanzarote je to 16 km.

Casa Majina
Casa Majina

9,2 / 10 (11 hodnocení)

Casa Majina se nachází v El Islote, jen 2,8 km od památníku Campesino. Nabízí ubytování s výhledem na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. K dispozici je také terasa. Apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj se satelitní TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 10 km od muzea Lagomar a 14 km od golfového rezortu Lanzarote. Na letiště Lanzarote je to 17 km.