Ubytování ve městě El Castell de Guadalest

Město El Castell de Guadalest se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Castell de Guadalest nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Castell de Guadalest

El Tossal
El Tossal

9,2 / 10 (1148 hodnocení)

El Tossal s výhledem na město se nachází v El Castell de Guadalest a nabízí restauraci, turistické informace, bar, zahradu a terasu. Wi-Fi je dostupné zdarma. Venkovský dům má posezení s TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, fénem a sprchou. El Tossal podává kontinentální snídani. V okolí se lze věnovat cyklistice, přičemž jízdní kola a auta si lze pronajmout přímo na místě. El Tossal stojí 20 km od Terra Natura a 21 km od aquaparku Aqua Natura. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 76 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa Aloe
Casa Aloe

8,8 / 10 (86 hodnocení)

V ubytování Casa Aloe máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Aloe se nachází asi 20 km od Terra Natura a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Je vzdálen 21 km od aquaparku Aqua Natura a nabízí bezplatné Wi-Fi a bankomat. Apartmán má terasu, výhled na moře, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Apartmán je vzdálený 23 km od aquaparku Aqualandia a 19 km od tramvajové zastávky Benidorm. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 76 km.

Rincón De Pepe
Rincón De Pepe

8,5 / 10 (286 hodnocení)

Rincón De Pepe se nachází v El Castell de Guadalest, 16 km od Terra Natura, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a restaurací. Hostel je vzdálený 17 km od aquaparku Aqua Natura a 19 km od aquaparku Aqualandia. Výhled směřuje na moře. Pokoje v hostelu jsou vybavené šatní skříní a TV. Rincón De Pepe podává kontinentální snídani. Ubytování je vzdálené 15 km od tramvajové zastávky Benidorm a 16 km od golfového klubu Villaitana. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 72 km.