Ubytování ve městě El Carpio de Tajo

Město El Carpio de Tajo se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Carpio de Tajo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Carpio de Tajo

Casa rural khaleesi
Casa rural khaleesi

9,5 / 10 (20 hodnocení)

Casa rural khaleesi se nachází v El Carpio de Tajo, 39 km od Puy du Fou España. Nabízí sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi, sdílenou kuchyň a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento prázdninový dům sídlí v budově z roku 2016 a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a tenisu. Tento klimatizovaný prázdninový dům má přímý přístup na terasu s výhledem do zahrady, 3 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. K dispozici je dětské hřiště a gril. Casa rural khaleesi stojí 41 km od muzea Casa-Museo de El Greco a 42 km od vlakového nádraží Toledo. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 112 km.

Casa Flora - Casa rural con encanto
Casa Flora - Casa rural con encanto

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Casa Flora - Casa rural con encanto se nachází v El Carpio de Tajo, 39 km od Puy du Fou España, 42 km od Casa-Museo de El Greco a 42 km od vlakového nádraží v Toledu, a nabízí zahradu. Tento prázdninový dům stojí 41 km od kampusu univerzity Castilla-La Mancha a 41 km od kláštera San Juan de los Reyes. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 5 ložnic, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 43 km od katedrály a Puerta del Sol Toledo. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 112 km.