Ubytování ve městě Dena

Město Dena se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Dena nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Dena

Apartamento Cacheiro
Apartamento Cacheiro

8,6 / 10 (20 hodnocení)

Apartamento Cacheiro se nachází v Deně, pouhých 22 km od ostrova Cortegada, a nabízí ubytování se zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také balkon. Tento apartmán má 3 ložnice a kuchyň se sporákem. TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 34 km od vlakového nádraží Pontevedra a 30 km od radnice. Na letiště Vigo je to 61 km.

Apartamento O Cunchal
Apartamento O Cunchal

8,5 / 10 (22 hodnocení)

Apartamento nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. O Cunchal se nachází v Deně. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 34 km od vlakového nádraží Pontevedra a 30 km od radnice. Na letiště Vigo je to 61 km.

O Cunchal Rooms
O Cunchal Rooms

8,4 / 10 (38 hodnocení)

V ubytování O Cunchal Rooms máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. O Cunchal Rooms se nachází v Deně, 23 km od ostrova Cortegada a 34 km od vlakového nádraží Pontevedra. Nabízí výhled na město, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Ubytování je vzdálené 30 km od radnice Pontevedra a baziliky Santa Maria. Na letiště Vigo je to 61 km.