Ubytování ve městě Daya Nueva

Město Daya Nueva se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Daya Nueva nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Daya Nueva

New villa with rooftop terrace and pool
New villa with rooftop terrace and pool

8,2 / 10 (17 hodnocení)

New villa with roof terrace and pool se nachází asi 21 km od golfového hřiště Las Colinas a nabízí ubytování s výhledem na hory, venkovním bazénem, terasou a restaurací. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. New villa má střešní terasu a bazén. V okolí se můžete věnovat lyžování. Ubytování je vzdálené 19 km od přírodní rezervace Salinas de Santa Pola a 23 km od solného muzea Santa Pola. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 43 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

CASABICHOU
CASABICHOU

4,1 / 10 (7 hodnocení)

CASABICHOU se nachází asi 22 km od golfového hřiště Las Colinas a nabízí ubytování se zahradou, společným lounge, terasou a výhledem do zahrady. Toto ubytování v soukromí nabízí neplacené soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň. Toto ubytování v soukromí má satelitní TV s plochou obrazovkou, terasu, posezení a počítač. Ubytování je vzdálené 20 km od přírodní rezervace Salinas de Santa Pola a 24 km od solného muzea Santa Pola. Letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je vzdálené 42 km.