Ubytování ve městě Curra

Město Curra se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Curra nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Curra

ÁTICO DALAI - Bañera de Hidromasaje, aire acondicionado, wifi y terraza junto al mar y el campo
ÁTICO DALAI - Bañera de Hidromasaje, aire acondicionado, wifi y terraza junto al mar y el campo

10 / 10 (2 hodnocení)

ÁTICO DALAI - Bañera de Hidromasaje, aire acondicionado, wifi y terraza junto al mar y el campo nabízí ubytování s vířivkou v Curře. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a vířivkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 2,1 km od pláže Patiñas a 10 km od ostrova Cortegada. ÁTICO DALAI - Bañera de Hidromasaje, aire acondicionado, wifi y terraza junto al mar y el campo leží 62 km od letiště Vigo a ubytování nabízí placenou dopravu na letiště.

Casa da Curra-Carnota
Casa da Curra-Carnota

9,1 / 10 (11 hodnocení)

Casa da Curra-Carnota se nachází asi 600 metrů od pláže Cala Curra a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu s výhledem na moře, 4 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce hovoří anglicky, španělsky a galicijsky a ochotně vám poskytne praktické informace o okolí. Prázdninový dům stojí 1,3 km od pláže Praia Carballiños a 2,2 km od pláže Praia Corna Becerra. Na letiště Santiago de Compostela je to 83 km.