Ubytování ve městě Culla

Město Culla se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Culla nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Culla

La Covarxella
La Covarxella

10 / 10 (3 hodnocení)

La Covarxella se nachází ve městě Culla a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento venkovský dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům má patio, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 38 km.

Masia Campos Culla
Masia Campos Culla

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Masia Campos Culla se nachází ve městě Culla a nabízí zahradu, sdílený lounge a terasu. Tento prázdninový dům má gril a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 5 samostatných ložnic, kuchyň s varnou deskou a jídelní kout. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 34 km.

Casa Plaza de Culla
Casa Plaza de Culla

9,5 / 10 (57 hodnocení)

V ubytování Casa Plaza de Culla máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Plaza de Culla se nachází ve městě Culla. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Prázdninový dům má 3 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na město. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 36 km.

La Conquesta de Culla
La Conquesta de Culla

9,3 / 10 (31 hodnocení)

La Conquesta de Culla se nachází v obci Culla v horách. T vytápěné pokoje mají dřevěný interiér s rustikálními stropními trámy. K dispozici je obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, krbem a jídelním stolem.V kuchyni je sporák, mikrovlnná trouba a kávovar. Venkovský dům má 2 ložnice s manželskou postelí a 2 ložnice s oddělenými postelemi. Ve vlastní koupelně najdete vanu a fén. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okruhu 5 minut chůze najdete obchody, restaurace a banku. Castellón de la Plana je 56 km daleko. La Conquesta de Culla stojí 128 km od letiště Valencia.

La BONITA de Culla
La BONITA de Culla

9,1 / 10 (52 hodnocení)

V ubytování La BONITA de Culla máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La BONITA de Culla se nachází ve městě Culla ve Valencii a nabízí terasu a výhled na město. Ubytování má balkon a výhled na hory. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 36 km.

Casa Rural Bella Culla
Casa Rural Bella Culla

8,5 / 10 (16 hodnocení)

Casa Rural Bella Culla se nachází v Culle. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 36 km.