Ubytování ve městě Cuevas Bajas

Město Cuevas Bajas se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cuevas Bajas nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cuevas Bajas

La Casa del Jabonero
La Casa del Jabonero

9,1 / 10 (8 hodnocení)

La Casa del Jabonero se nachází asi 49 km od laguny Fuente de Piedra a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na město. Výhled směřuje na hory a do zahrady. Prázdninový dům má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň se sporákem, myčkou nádobí, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. V okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Malaga je to 76 km.

Casas Las Canteras Cuevas Bajas by Ruralidays
Casas Las Canteras Cuevas Bajas by Ruralidays

7 / 10 (4 hodnocení)

Casas Las Canteras Cuevas Bajas by Ruralidays se nachází v Cuevas Bajas a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem. Tento prázdninový dům má zahradu a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Na letiště Malaga je to 77 km.

Casa La Solea Cuevas Bajas by Ruralidays
Casa La Solea Cuevas Bajas by Ruralidays

Casa La Solea Cuevas Bajas by Ruralidays se nachází v Cuevas Bajas, 49 km od laguny Fuente de Piedra, a nabízí sezónní venkovní bazén a terasu. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Malaga je to 76 km.