Ubytování ve městě Cudón

Město Cudón se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cudón nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cudón

Bajo con jardín barbacoa y piscina comunitaria
Bajo con jardín barbacoa y piscina comunitaria

7 / 10 (4 hodnocení)

Bajo con jardín barbacoa y piscina comunitaria se nachází v Cudónu, 3 km od Ribery, 21 km od přístavu Santander a 23 km od Puerto Chico. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, 2 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 23 km od festivalového paláce Santander a kasina El Sardinero. Na letiště Santander je to 19 km.

Chalet con piscina entre Liencres y Suances
Chalet con piscina entre Liencres y Suances

6 / 10 (2 hodnocení)

Pokoj s výhledem na řeku, Chata con piscina entre Liencres y Suances nabízí ubytování s terasou a kávovarem, asi 24 km od přístavu Santander. Nabízí zahradu, terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Chata má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Chata stojí 25 km od přístavu Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Na letiště Santander je to 21 km.

LOS LAURELES
LOS LAURELES

LOS LAURELES se nachází přibližně 22 km od přístavu Santander a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. K dispozici je dětské hřiště a gril. LOS LAURELES stojí 23 km od Puerto Chica a festivalového paláce Santander. Na letiště Santander je to 19 km.