Ubytování ve městě Cubillas de Santa Marta

Město Cubillas de Santa Marta se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cubillas de Santa Marta nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cubillas de Santa Marta

Casa Rural Sarmiento
Casa Rural Sarmiento

9,1 / 10 (24 hodnocení)

Casa Rural Sarmiento se nachází v Cubillas de Santa Marta ve Valladolidu a nabízí terasu s výhledem na město. Nabízí ubytování s možností vlastního stravování, krbem a cihlovým grilem. Dům byl postaven v roce 1880 a má 3 ložnice, rustikální interiér a venkovní jídelní kout. Obývací pokoj je vybaven pohovkou a TV. V kuchyni je myčka nádobí a mikrovlnná trouba. K dispozici je také jídelna.V koupelně najdete vanu nebo sprchu a fén. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky a pěší turistiky. Na místě je k dispozici neplacené veřejné parkoviště. Cubillas de Santa Marta stojí kousek pěšky od obchodů a restaurací. Kostel Ermita de Santa Maria je vzdálený 1,3 km. 5 km od města Quintanilla de Trigueros.

Camping Cubillas
Camping Cubillas

7,4 / 10 (159 hodnocení)

Camping Cubillas je prázdninový areál, který se nachází 20 km od Valladolidu. Nabízí společný bazén a restauraci. Nabízí ubytování s možností vlastního stravování a bezplatné Wi-Fi ve společných prostorách. Camping Cubillas má bungalovy, domy a mobilní domy, všechny s vlastní terasou. Ubytování má vlastní kuchyň a koupelnu. Prázdninový areál má velkou zahradu s grilem. Ubytování se nachází v oblíbené oblasti pro pěší turistiku nebo rybaření v řece Pisuerga, vzdálené 10 minut chůze. Camping Cubillas stojí 10 minut jízdy od měst Valladolid a Palencia. Snadno se odtud dostanete na dálnici A-62. Na místě je soukromé parkoviště.