Ubytování ve městě Cuatretondeta

Město Cuatretondeta se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cuatretondeta nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cuatretondeta

PLA DE LA CASA
PLA DE LA CASA

10 / 10 (3 hodnocení)

PLA DE LA CASA se nachází v Cuatretondetě, 50 km od tramvajové zastávky Benidorm, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a barem. K dispozici je také balkon. Chata má 3 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 82 km.

CASA RURAL BIENVENIDA
CASA RURAL BIENVENIDA

CASA RURAL BIENVENIDA se nachází v Cuatretondetě, pouhých 50 km od tramvajové zastávky Benidorm, a nabízí sdílený lounge, restauraci a sdílenou kuchyň. Tato chata nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Chata má 5 ložnic, 6 koupelen, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 82 km.