Ubytování ve městě Cuarte de Huerva

Město Cuarte de Huerva se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cuarte de Huerva nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cuarte de Huerva

Julia’s Garden
Julia’s Garden

9,6 / 10 (28 hodnocení)

Julia’s Garden se nachází v Cuarte de Huerva a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento apartmán má klimatizaci a balkon. Apartmán se nachází v přízemí a má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také sauna. Julia’s Garden stojí 12 km od Zaragozy-Delicias a 10 km od náměstí Plaza España Zaragoza. Na letiště Zaragoza je to 15 km.

Hospedium Hotel Don Fidel
Hospedium Hotel Don Fidel

6,6 / 10 (573 hodnocení)

Hospedium Hotel Don Fidel se nachází v Cuarte de Huerva, 10 minut jízdy od centra Zaragozy. Tento hotel nabízí bezplatné Wi-Fi, reataurant a bar. Všechny klimatizované pokoje v tomto hotelu mají 1 manželskou postel, TV s plochou obrazovkou, šatní skříň a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také topení. K dispozici je business centrum, banketové prostory a přepážka s turistickými informacemi. Děti se mohou těšit na dětské hřiště s lanem. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně pěší turistiky. Hospedium Hotel Don Fidel stojí 15 minut jízdy od letiště Zaragoza.