Ubytování ve městě Couso

Město Couso se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Couso nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Couso

Casa Mesón
Casa Mesón

8 / 10 (2 hodnocení)

Casa Mesón se nachází asi 40 km od výstaviště Feira Internacional de Galicia a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na hory. 35 km od golfového hřiště Pazo da Touza. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat cyklistice. Casa Mesón stojí 89 km od letiště Santiago de Compostela.

Apartamentos Puerto de Aguiño
Apartamentos Puerto de Aguiño

Apartamentos Puerto de Aguiño se nachází ve městě Couso, 300 metrů od pláže Praia da Tasca a necelý 1 km od pláže Praia do Castro. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a posezením. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s vanou. Některé apartmány mají terasu a/nebo balkon s výhledem na město nebo moře. K dispozici je také soukromá pláž. Apartmán je vzdálený 1,1 km od pláže Praia de Celeiráns a 47 km od ostrova Cortegada. Na letiště Santiago de Compostela je to 86 km.