Ubytování ve městě Cotillo

Město Cotillo se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cotillo nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cotillo

Casa Boutique Caranco
Casa Boutique Caranco

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Boutique Caranco se nachází v Cotillo a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nachází se 43 km od golfového hřiště Abra del Pas a má společnou kuchyň. Tento prázdninový dům má 7 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 7 koupelen se sprchou. V okolí se lze věnovat lyžování a cyklistice. Na místě je k dispozici půjčovna lyžařského vybavení, prodej skipasů a přímý přístup na sjezdovku. Na letiště Santander je to 51 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

El Rincón de Doña Urraca
El Rincón de Doña Urraca

9,5 / 10 (118 hodnocení)

Tento okouzlující rustikální hotel se nachází v rozlehlých zahradách v obci Cotillo v údolí Anievas v Kantabrii. Nabízí bezplatné Wi-Fi, parkování zdarma a nepřetržitě otevřenou recepci. Hotel-Posada El Rincón de Doña Urraca má vytápěné pokoje s dřevěnými podlahami a výhledem na hory. Všechny mají TV a vlastní koupelnu s fénem a toaletními potřebami. Některé mají balkon a hydromasážní sprchu. Snídaně se podává v hotelové restauraci ve venkovském stylu. K dispozici je také bar a salonek s krbem. Rincón de Doña Urraca má také úschovnu zavazadel a turistické informace. Dálnice A67 je vzdálená 10 minut jízdy a letiště Santander 50 km.

Apartamentos Rurales Los Brezos*
Apartamentos Rurales Los Brezos*

9,5 / 10 (38 hodnocení)

Apartamentos Rurales Los Brezos se nachází uprostřed zahrad a nabízí apartmány se zařízenou terasou a panoramatickým výhledem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. K dispozici je také Wi-Fi. Apartmány Los Brezos jsou zařízené v rustikálním stylu s odhalenými kamennými zdmi a dřevěným starožitným nábytkem. V obývacím pokoji je rozkládací pohovka pro dva, krb a TV. Kuchyň je vybavena keramickou varnou deskou a nádobím. K dispozici jsou 2 koupelny se sprchou, ložní prádlo a ručníky. V okruhu 10 minut jízdy od apartmánů najdete malý výběr supermarketů a obchodů. Tato oblast se nachází na kantabrijském venkově a je ideální pro venkovní aktivity, jako je pěší turistika. Apartamentos Rurales Los Brezos leží 30 minut jízdy od přírodní rezervace Saja-Besaya a 54 km od letiště Santander.

Casa 308 Marina de Casares
Casa 308 Marina de Casares

Casa 308 Marina de Casares se nachází v Cotillo a nabízí soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. 45 km od golfového hřiště Golf Abra del Pas. Prázdninový dům má balkon s výhledem do zahrady, 1 ložnici a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště Santander je to 55 km.