Ubytování ve městě Corvera

Město Corvera se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Corvera nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Corvera

La Casona Azul, espectacular palacio indiano
La Casona Azul, espectacular palacio indiano

9 / 10 (92 hodnocení)

V ubytování La Casona Azul, espectacular palacio indiano máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Casona Azul, espectacular palacio indiano se nachází v obci Corvera, 3 km od lázní Puente Viesgo a 35 km od Santanderu. Nabízí bezplatné Wi-Fi, parkování zdarma a prostornou zahradu s houpacími sítěmi. Casona Azul má pokoje s dřevěnými podlahami a výhledem do zahrady. Všechny mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. Každý den se podává domácí snídaně, která zahrnuje čerstvě vymačkaný pomerančový džus. Snídaně se podává v zahradě. Večeře je k dispozici na vyžádání a můžete si ji vychutnat také v zahradě nebo na verandě. Součástí hotelu je prostorný salonek s krbem a řadou knih a hudby. Personál recepce vám poskytne informace o okolí a může vám zajistit turistické trasy. Casona Azul stojí 15 minut jízdy od přírodní rezervace Cabárceno a 30 minut jízdy od půvabné vesnice Santillana del Mar. Za 30 minut dojedete k terminálu trajektů Santander a na letiště.

Apartamentos La casa del Zapatero
Apartamentos La casa del Zapatero

8,2 / 10 (15 hodnocení)

Apartamentos La casa del Zapatero se nachází v obci Corvera v Kantábrii a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s bidetem. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Apartamentos La casa del Zapatero má zahradu a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 31 km od přístavu Santander a 32 km od letoviska Puerto Chico. Na letiště Santander je to 26 km.