Ubytování ve městě Cortes de Arenoso

Město Cortes de Arenoso se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cortes de Arenoso nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cortes de Arenoso

La Esencia Casa Rural
La Esencia Casa Rural

9,8 / 10 (5 hodnocení)

La Esencia Casa Rural se nachází v Cortes de Arenoso. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň a balkon. Tato chata s 1 ložnicí má TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a obývací pokoj. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 97 km.

La Casa de la Montaña
La Casa de la Montaña

8,9 / 10 (111 hodnocení)

Mas La Mateba je horský dům obklopený lesem, který se nachází 4,5 km od Cortes de Arenoso ve městě Castellón. Nabízí terasu s grilem a venkovní jídelní kout. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny pokoje mají dlážděnou podlahu a šatní skříň. Ve vlastní koupelně najdete ručníky. Některé pokoje mají obývací pokoj s krbem a pohovkou. Nechybí ani ložní prádlo. Mas La Mateba má zahradu a turistické informace. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně pěší turistiky a cyklistiky. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Mas La Mateba leží 28 km od Rubielos de Mora a 16 km od řeky Mijares. Obchody a restaurace najdete v Cortes de Arenoso vzdáleném 8 km. Na letiště Valencia je to 135 km. Prosím, dostavte se do kontaktu VIA, co APP S majetkem před příchodem!!.

Casa Cerrito
Casa Cerrito

8,9 / 10 (73 hodnocení)

Casa Cerrito se nachází v Cortes de Arenoso a nabízí sdílený lounge a gril. Ubytování má balkon a výhled na hory. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 93 km.

Mas de León
Mas de León

8,8 / 10 (120 hodnocení)

V ubytování Mas de León máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Mas de León se nachází v Cortes de Arenoso ve Valencii, 47 km od Castellón de la Plana. Nabízí sezónní venkovní bazén, gril a dětské hřiště. Mora de Rubielos je 21 km daleko. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Některé apartmány mají jídelní kout a/nebo balkon. Některé apartmány mají kuchyň se sporákem, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Mas de León má také sluneční terasu. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně lyžování, kanoistiky a pěší turistiky. Mas de León stojí 20 km od Montanejosu a 11 km od Rubielosu de Mora. Na letiště Castellon je to 51 km.