Ubytování ve městě Cornellá de Terri

Město Cornellá de Terri se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cornellá de Terri nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cornellá de Terri

Can Sagnari
Can Sagnari

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Can Sagnari se nachází v Cornellá de Terri a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nachází se 15 km od vlakového nádraží Girona a nabízí terasu a bezplatné parkování. Tento venkovský dům má 8 ložnic, obývací pokoj a 5 koupelen s fénem a bidetem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky a ochotně vám poskytne praktické informace o okolí. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat cyklistice. Can Sagnari stojí 40 km od mořské rezervace Medes Islands a 41 km od Dalího muzea. Na letiště Girona-Costa Brava je to 28 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Mil Estrelles
Mil Estrelles

8,6 / 10 (375 hodnocení)

Mil Estrelles se nachází v Cornellá de Terri a nabízí venkovní bublinkové pokoje, ideální pro pozorování hvězd. Nachází se u řeky Terri, 10 minut jízdy od jezera Banyoles a nabízí restauraci. Ubytování v rustikálním stylu se stylovým interiérem nabízí světlé pokoje s vlastní koupelnou a klimatizací. Venkovní bublinkové pokoje mají dalekohled a působivý výhled na oblohu. Mil Estrelles se nachází na ideálním místě pro outdoorové aktivity, jako je cyklistika nebo pěší turistika. K dispozici jsou masáže a vířivka. Do měst Púbol a Foixà s řadou tradičních katalánských restaurací dojedete autem za 3 minuty. Girona je vzdálená 20 km a na letiště dojedete za 30 minut.

Can Dudu
Can Dudu

8,4 / 10 (5 hodnocení)

Can Dudu se nachází asi 15 km od vlakového nádraží Girona a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. K dispozici je také patio. Tento klimatizovaný apartmán má přímý přístup na terasu s výhledem na město, 2 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 39 km od mořské rezervace Medes Islands a 41 km od Dalího muzea. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 28 km.

Hostal Mas Ferrer
Hostal Mas Ferrer

7,5 / 10 (1275 hodnocení)

V ubytování Hostal Mas Ferrer máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hostal Mas Ferrer se nachází na klidném místě s výhledem na krajinu Pla de l'Estany, 3 km od města Banyoles a 15 minut jízdy od Girony. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Hostal Mas Ferrer má jednoduše zařízené klimatizované pokoje s vlastní koupelnou s toaletními potřebami zdarma. Pokoje mají šatní skříň, psací stůl a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také ložní prádlo a ručníky. Hostal Mas Ferrer má restauraci s velkou jídelnou a terasou, kde se podávají tradiční jídla. V Cornellà del najdete řadu obchodů a supermarketů. Terri, 4 minuty jízdy od hotelu. Hostal Mas Ferrer stojí 5 minut jízdy od jezera Banyoles. Do středověkého města Besalu dojedete autem za 15 minut a na letiště Girona Costa Brava je to 25 km. K dispozici je bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a bezplatná úschovna zavazadel.

Mas Rosset - Luxury Villa Girona - Costa Brava
Mas Rosset - Luxury Villa Girona - Costa Brava

7 / 10 (23 hodnocení)

Mas Rosset - Luxury Villa Girona - Costa Brava se nachází asi 15 km od vlakového nádraží v Gironě. Nabízí výhled na hory, venkovní bazén, sdílený lounge a terasu. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Klimatizovaná vila má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a vířivkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat vířivku. Mas Rosset - Luxury Villa Girona - Costa Brava zajišťuje službu půjčení auta a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 40 km od mořské rezervace Medes Islands a 41 km od Dalího muzea. Na letiště Girona-Costa Brava je to od Mas Rosset - Luxury Villa Girona - Costa Brava 28 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.