Ubytování ve městě Colungo

Město Colungo se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Colungo nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Colungo

Carmen De Arnas
Carmen De Arnas

9,4 / 10 (296 hodnocení)

V ubytování Carmen De Arnas máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Carmen De Arnas se nachází na úpatí přírodní rezervace Sierra y los Cañones de Guara a nabízí apartmány s klimatizací a topením. Má rustikální interiér s dřevěnými trámy a kamennými zdmi. Apartmány mají posezení s pohovkou a TV. Součástí otevřeného obývacího prostoru je kuchyňský kout s pračkou, varnou deskou a lednicí. Na požádání a za příplatek nabízí penzion snídani nebo večeři. Všechny apartmány mají vlastní koupelnu s vanou. Některé mají balkon se židlemi a stoly. Vesnice Alquézar, kde můžete navštívit hrad Colegiata, je vzdálená 15 minut jízdy. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika a canyoning. Řeka Vero je vzdálená pouhých 5,5 km.

Antiguo Rincón
Antiguo Rincón

9,2 / 10 (45 hodnocení)

Antiguo Rincón se nachází v Colungu, 48 km od Torreciudadu, a nabízí terasu, pokoje a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Penzion má rodinné pokoje. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu. Na letiště Lleida-Alguaire je to 101 km.

Casa Plana
Casa Plana

9 / 10 (90 hodnocení)

Nachází se ve vesnici Colungo, vedle přírodní rezervace Parque Natural Sierra y los Cañones de Guara, Casa Rural Casa Plana nabízí apartmány s 1 nebo 2 ložnicemi, některé s terasou. Tyto jednoduché a vytápěné apartmány mají odhalené dřevěné trámy a vlastní koupelnu se sprchou. V obývací části je pohovka a TV s plochou obrazovkou. Kuchyňský kout je vybavený pračkou, kávovarem a toustovačem. V každém je jídelní kout. Casa Rural Casa Plana má ideální polohu pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika, horolezectví, jízda na koni a canyoning. Vesnice Barbastro je vzdálená 30 minut jízdy a do města Huesca dojedete za 1 hodinu.

Apartamentos Casa Mata
Apartamentos Casa Mata

8,7 / 10 (136 hodnocení)

Apartamentos Casa Mata se nachází 48 km od Torreciudadu a nabízí ubytování s terasou, restaurací a pokojovou službou. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny apartmány mají balkon s výhledem na hory, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou. K vybavení patří varná deska, toustovač a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Na letiště Lleida-Alguaire je to 101 km.

Mesón de Colungo
Mesón de Colungo

8,7 / 10 (94 hodnocení)

Tento rodinný penzion se nachází v Colungu v přírodní rezervaci Sierra y Cañones de Guara a nabízí jednoduché pokoje s topením, kabelovou TV a vlastní koupelnou. V hotelu je bar a restaurace podává snídaně a domácí místní jídla k večeři. Stolovat lze také na terase s nádherným výhledem na okolní krajinu. Meson de Colungo může zorganizovat širokou škálu aktivit a outdoorových sportů, včetně horolezectví a jízdy 4x4. Personál vám poskytne dostatek informací o okolí. Hosté mají volný vstup do nedalekého městského bazénu. Město Huesca je vzdálené asi 50 minut jízdy. Do Barbastro dojedete autem za 30 minut a do Zaragozy za 1,5 hodiny. Hotel má snadný přístup k dálnici A-22.