Ubytování ve městě Coles

Město Coles se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Coles nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Coles

Casa Grande de Soutullo
Casa Grande de Soutullo

9,4 / 10 (122 hodnocení)

Tento galicijský dům z 18. století se nachází na velkém venkovském pozemku s venkovním bazénem a nabízí okouzlující ubytování ve venkovském stylu. Nachází se ve středověké vesnici Soutullo de Abaixo. Casa Grande de Soutullo má individuálně zařízené pokoje s dřevěnými podlahami a starožitným nábytkem. Nacházejí se v 1. patře a mají vlastní koupelnu s vanou a sprchou. Některé mají připojení k internetu, jiné jsou vybavené TV. Ve starých stájích se podává snídaně formou bufetu s místními produkty. V okruhu 5 až 10 minut chůze od domu najdete několik typických galicijských restaurací s tavernami. Hosté mohou relaxovat u krbu v prostorném obývacím pokoji nebo si užít širokou škálu aktivit v okolí. Personál vám ochotně poskytne informace o venkovních aktivitách a kulturních nebo gastronomických trasách. Casa Grande de Soutullo stojí 10 minut jízdy od Ourense a přibližně 1 hodinu jízdy od Santiaga de Compostela.

Casa Tras Do Rio
Casa Tras Do Rio

9,3 / 10 (90 hodnocení)

V ubytování Casa Tras Do Rio máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Tras Do Rio se nachází v obci Coles v Galicii, 14 km od termálních pramenů As Burgas. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, terasou a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa Tras Do Rio stojí 14 km od výstaviště Auditorium a 19 km od golfového hřiště Pazo da Touza. Na letiště Vigo je to 103 km.