Ubytování ve městě Chirivella

Město Chirivella se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Chirivella nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Chirivella

Loft with terrace 24m2, swimming pool and garage
Loft with terrace 24m2, swimming pool and garage

8,8 / 10 (23 hodnocení)

Loft with terrace 24m2, pool and garage se nachází ve Valencii a nabízí zahradu, venkovní bazén a výhled na bazén. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Apartmán má 1 ložnici, plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také terasa. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Loft with terrace 24m2, swimming pool and garage je vzdálený 3,3 km od centra Valencie a 9 km od nejbližší pláže. Na letiště Valencia je to 6 km.

King Louis
King Louis

7,6 / 10 (14 hodnocení)

V ubytování King Louis máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. King Louis se nachází v Chirivelle, 4,3 km od zoo Bioparc Valencia, 5,4 km od kostela sv. Mikuláše a 6,2 km od vlakového nádraží Norte. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán se nachází 7 km od zahrad Turia a 7,3 km od Národního muzea keramiky a dekorativního umění González Martí. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Bazilika de la Virgen de los Desamparados a Jardines de Monforte jsou vzdálené 6,9 km. Letiště Valencia je ve vzdálenosti 6 km.

King James
King James

7,5 / 10 (17 hodnocení)

V ubytování King James máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. King James nabízí ubytování s balkonem, výhledem na město a kávovarem, asi 4 km od Bioparc Valencia. Kostel sv. Mikuláše a vlakové nádraží Norte jsou vzdálené 5,2 km a 6 km. K dispozici je bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Bazilika de la Virgen de los Desamparados a Jardines de Monforte jsou vzdálené 6,7 km. Letiště Valencia leží 5 km daleko.

Rustic Crib
Rustic Crib

Rustic Crib se nachází v Chirivelle. Tento apartmán má terasu a bezplatné Wi-Fi. Na letiště Valencia je to 6 km.