Ubytování ve městě Chiquenge

Město Chiquenge se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě Chiquenge nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Chiquenge

Casa La Molineta
Casa La Molineta

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa La Molineta se nachází 48 km od golfového hřiště Golf del Sur a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, pračku a 2 koupelny s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Casa La Molineta stojí 20 km od Muzea vojenského umění a 25 km od muzea Tenerife Espacio de las Artes. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 28 km.

Casa Rural Eneida
Casa Rural Eneida

9,7 / 10 (76 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Eneida máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Eneida se nachází asi 47 km od golfového hřiště Golf del Sur a nabízí ubytování s terasou, patiem a výhledem na moře. Tento venkovský dům nabízí zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný venkovský dům má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům stojí 21 km od Muzea vojenského umění a 26 km od muzea Tenerife Espacio de las Artes. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 32 km.