Ubytování ve městě Cerviá de Ter

Město Cerviá de Ter se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cerviá de Ter nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cerviá de Ter

Villa Agnes Cervia Piscina privada
Villa Agnes Cervia Piscina privada

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Agnes Cervia Piscina privada se nachází v Cerviá de Ter a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. K dispozici je také soukromý bazén. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Villa Agnes Cervia Piscina privada stojí 15 km od vlakového nádraží Girona a 28 km od mořské rezervace Medes Islands. Na letiště Girona-Costa Brava je to 30 km.

Flateli Casa Oliver
Flateli Casa Oliver

7 / 10 (5 hodnocení)

Flateli Casa Oliver se nachází v Cerviá de Ter, 15 km od vlakového nádraží Girona a 27 km od mořské rezervace Medes Islands. Nabízí bezplatné Wi-Fi, venkovní bazén a klimatizaci. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 6 ložnic, 7 koupelen, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Vila stojí 29 km od Dalího muzea a 38 km od golfového hřiště Peralada. Na letiště Girona-Costa Brava je to 30 km.