Ubytování ve městě Catral

Město Catral se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Catral nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Catral

Summer Dream by Fidalsa
Summer Dream by Fidalsa

10 / 10 (3 hodnocení)

V ubytování Summer Dream by Fidalsa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Summer Dream by Fidalsa se nachází asi 27 km od golfového hřiště Las Colinas a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 7 ložnic, 7 koupelen, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Klimatizovaná vila má také posezení, pračku a 7 koupelen se sprchou a vanou. Vila stojí 46 km od vlakového nádraží Alicante a 22 km od přírodní rezervace Salinas de Santa Pola. Letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je vzdáleno 37 km.

Villa Arizona
Villa Arizona

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Arizona se nachází ve městě Catral a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. K dispozici je kulečník, šipky a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaná vila má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a fénem. Vila má také posezení a 3 koupelny. Vila stojí 28 km od golfového hřiště Las Colinas a 47 km od vlakového nádraží Alicante. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 38 km.

Villa Dolores, un chalet con piscina y barbacoa en la huerta del Segura.
Villa Dolores, un chalet con piscina y barbacoa en la huerta del Segura.

9,1 / 10 (27 hodnocení)

V ubytování Villa Dolores, un chalet con piscina y barbacoa en la huerta del Segura. máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Villa Dolores, un chalet con piscina y barbacoa en la huerta del Segura se nachází v Catralu. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnu kol a přístup do zahrady s celoročním venkovním bazénem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Chata má 4 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny se sprchou. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky a španělsky. Chata má terasu a gril. Villa Dolores, un chalet con piscina y barbacoa en stojí 25 km od golfového hřiště Las Colinas. La huerta del Segura., zatímco vlakové nádraží Alicante je 44 km daleko. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 34 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Fidalsa Dom Perignon
Fidalsa Dom Perignon

8,9 / 10 (9 hodnocení)

V ubytování Fidalsa Dom Perignon máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Fidalsa Dom Perignon se nachází v Catralu, pouhých 35 km od golfového hřiště Las Colinas, a nabízí zahradu, terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. Tato vila nabízí výhled na hory a bazén a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaná vila má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 36 km od vlakového nádraží Alicante a 46 km od golfového hřiště Alicante Golf. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 27 km.

Fidalsa Sunny Valley
Fidalsa Sunny Valley

7,9 / 10 (16 hodnocení)

V ubytování Fidalsa Sunny Valley máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Fidalsa Sunny Valley se nachází v Catralu a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 26 km od golfového hřiště Las Colinas a 42 km od vlakového nádraží Alicante. Letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je vzdálené 27 km.