Ubytování ve městě Castillo

Město Castillo se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Castillo nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castillo

Casa Rural La Rasilla
Casa Rural La Rasilla

9,4 / 10 (10 hodnocení)

Casa Rural La Rasilla se nachází asi 43 km od přístavu Santander a nabízí ubytování s výhledem na hory, zahradou, terasou a grilem. Apartmán má balkon a výhled do zahrady. Tento venkovský dům má herní konzoli, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 5 ložnic a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Venkovský dům stojí 44 km od Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Casa Rural La Rasilla stojí 39 km od letiště Santander.

El Trasgu de Castillo
El Trasgu de Castillo

9 / 10 (4 hodnocení)

El Trasgu de Castillo se nachází v Castillu, 40 km od přístavu Santander a 41 km od Puerto Chico. 3 km od pláže Trengandin. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má TV. Apartmán má kuchyň s lednicí, sporákem, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Apartmán je vzdálený 41 km od festivalového paláce Santander a 43 km od kasina El Sardinero. Letiště Santander je ve vzdálenosti 38 km.

Alojamiento Castillo
Alojamiento Castillo

8,9 / 10 (7 hodnocení)

Alojamiento Castillo se nachází ve městě Castillo v Kantabrii a nabízí balkon a výhled do zahrady. Tato chata má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Chata má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 3 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici jsou také 3 koupelny s vanou a fénem. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat jízdě na koni. Chata stojí 39 km od přístavu Santander a 40 km od Puerto Chico. Letiště Santander je ve vzdálenosti 38 km.

Alojamiento extrahotelero casa Ernestina
Alojamiento extrahotelero casa Ernestina

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Alojamiento extrahotelero casa Ernestina se nachází ve vilách Castillo Siete a nabízí ubytování s balkonem. Poskytuje výhled do zahrady a je vzdálen 5 km od ostrova Isla. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV a plně vybavený kuchyňský kout s myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou, pračkou, lednicí a sporákem. Hosté, kteří chtějí cestovat lehce, mohou za příplatek využít ručníky a ložní prádlo. Prázdninový dům má terasu. Alojamiento extrahotelero casa Ernestina má zahradu a v okolí se můžete věnovat rybaření. Ubytování je vzdálené 40 km od Santanderu a 41 km od Castro-Urdiales.

El Magnolio
El Magnolio

El Magnolio se nachází 41 km od přístavu Santander a 42 km od Puerto Chico. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Chata má TV. Apartmán má kuchyň s lednicí, sporákem, myčkou nádobí a kávovarem. Chata stojí 42 km od festivalového paláce Santander a 45 km od kasina El Sardinero. Letiště Santander je ve vzdálenosti 39 km.