Ubytování ve městě Castillo de Montemar

Město Castillo de Montemar se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Castillo de Montemar nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castillo de Montemar

Casa Montemar Algorfa Spain
Casa Montemar Algorfa Spain

8,9 / 10 (15 hodnocení)

Tento klimatizovaný apartmán se nachází v Castillo de Montemar a nabízí zahradu a přední i zadní terasu s celoročním venkovním bazénem. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmán má jídelní kout a kuchyň se sporákem a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Na místě si můžete zahrát tenis v 500 metrů vzdáleném sportovním centru Algorfa a půjčit si jízdní kola. Casa Montemar Algorfa Spain stojí 41 km od letiště Alicante a 32 km od Murcie. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně golfu, jízdy na koni a windsurfingu.

A delightful 2 bed family house with communal pool
A delightful 2 bed family house with communal pool

5 / 10 (2 hodnocení)

Krásný 2lůžkový rodinný dům se společným bazénem, bezplatným Wi-Fi a terasou se nachází 22 km od Villamartin Plaza a 29 km od přírodní rezervace Salinas de Santa Pola. Nachází se 12 km od golfového hřiště Las Colinas a nabízí sezónní venkovní bazén a bezplatné parkování. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze pronajmout auto. Slané muzeum Santa Pola je vzdálené 33 km a Římský most 41 km. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 48 km.