Ubytování ve městě Castillazuelo

Město Castillazuelo se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Castillazuelo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castillazuelo

Albergue de Castillazuelo
Albergue de Castillazuelo

9,4 / 10 (55 hodnocení)

Albergue de Castillazuelo se nachází v Castillazuelu a nabízí sdílený lounge, terasu, bar a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Ubytování je nekuřácké a leží 30 km od města Torreciudad. Pokoje v hostelu mají balkon s výhledem na řeku. Albergue de Castillazuelo má pokoje s vlastní koupelnou se sprchou a fénem a výhledem na hory. Standardem je také mikrovlnná trouba. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu. Hosté Albergue de Castillazuelo se mohou v Castillazuelo a okolí věnovat různým aktivitám včetně pěší turistiky a cyklistiky. Dag Shang Kagyu leží 45 km od hostelu. Na letiště Lleida-Alguaire je to 83 km.

B&B Ra Tenaja
B&B Ra Tenaja

8,9 / 10 (340 hodnocení)

B&B Ra Tenaja se nachází v Castillazuelu a nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, sdílený lounge a terasu. K dispozici je plně vybavená koupelna se sprchou a fénem. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. B&B Ra Tenaja stojí 30 km od Torreciudadu a 45 km od Dag Shang Kagyu. Na letiště Lleida-Alguaire je to 84 km.