Ubytování ve městě Castielfabib

Město Castielfabib se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Castielfabib nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castielfabib

La Casa Gran
La Casa Gran

9,2 / 10 (87 hodnocení)

La Casa Gran se nachází ve městě Castielfabib ve Valencii a nabízí 3 apartmány se zařízenou terasou a výhledem na hory. K dispozici je také TV s plochou obrazovkou a bezplatné Wi-Fi. Všechny apartmány jsou zařízené v rustikálním stylu a mají 1 ložnici s palandami pro 4 osoby a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na terase je jídelní stůl a posezení. V dobře vybavené kuchyni najdete pračku, sporák, mikrovlnnou troubu, kávovar, nádobí a jídelní stůl. V okolí se můžete věnovat lyžování, pěší turistice a cyklistice. Přírodní rezervace Serranía de Cuenca je vzdálená 1 hodinu jízdy. La Casa Gran stojí 45 km od Teruelu a přibližně 1 hodinu od Albarracinu.

Casa Rural La Torreta en El Rincón de Ademuz
Casa Rural La Torreta en El Rincón de Ademuz

9 / 10 (4 hodnocení)

Nachází se v Castielfabibu v regionu Valencia Community, Casa Rural La Torreta en El Rincón de Ademuz má také zahradu. Apartmán má balkon a výhled do zahrady. Prázdninový dům má 5 ložnic, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na letiště Valencia je to 148 km.