Ubytování ve městě Castellote

Město Castellote se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Castellote nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castellote

Masia El Mirador del Tiempo
Masia El Mirador del Tiempo

9,5 / 10 (26 hodnocení)

Masia El Mirador del Tiempo se nachází asi 43 km od Motorlandu a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, patiem a výhledem do zahrady. Tento venkovský dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Personál na recepci vám vždy ochotně poradí. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 117 km.

Casa Rural Tobal
Casa Rural Tobal

9,5 / 10 (17 hodnocení)

Casa Rural Tobal se nachází v Castellote, 45 km od Motorland, a nabízí ubytování s terasou, bezplatným Wi-Fi a přepážkou s turistickými informacemi. K dispozici je také balkon. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a 2 koupelny. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 119 km.

apartamentos en Castellote el batan
apartamentos en Castellote el batan

9,5 / 10 (2 hodnocení)

apartamentos en Castellote el batan se nachází 44 km od Motorlandu a nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu s bidetem, sprchou a fénem a kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou. Nechybí ani varná deska a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 119 km.

Rails del Temple
Rails del Temple

9,2 / 10 (34 hodnocení)

Rails del Temple se nachází ve městě Castellote v regionu Aragon a nabízí balkon. Tento prázdninový dům nabízí gril. Prázdninový dům má 4 ložnice a 1 koupelnu se sprchou. Apartmán má posezení, jídelní kout a kuchyň s myčkou nádobí, sporákem a mikrovlnnou troubou. V okolí se lze věnovat cyklistice. Prázdninový dům je vzdálený 28 km od obce Morella a 41 km od obce Valderrobres. Letiště Castellon je ve vzdálenosti 74 km.

La Troya
La Troya

9,1 / 10 (24 hodnocení)

La Troya nabízí ubytování ve městě Castellote. Morella je 59 km daleko. Součástí apartmánů je posezení, kuchyň s chladničkou, varnou deskou a rychlovarnou konvicí, vlastní koupelna s vanou nebo sprchou, ručníky a v některých případech také terasa a/nebo balkon. Některé apartmány mají jídelní kout a/nebo balkon. K dispozici je také kuchyň se sporákem, mikrovlnnou troubou a lednicí. Ve vlastní koupelně najdete sprchu. Nechybí ani ručníky. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně cyklistiky a pěší turistiky. La Troya stojí 88 km od Valderrobres. Na letiště Castellon je to 124 km.

Hotel Castellote
Hotel Castellote

8,4 / 10 (151 hodnocení)

Hotel Castellote nabízí pokoje s výhledem na hory, sezónní venkovní bazén a restauraci. Nachází se v zahradě ve vesnici Castellote. Hotel Castellote poskytuje jednoduše zařízené pokoje s balkonem. K dispozici je klimatizace, TV s plochou obrazovkou a bezplatné Wi-Fi. V restauraci hotelu Castellote si hosté mohou vychutnat místní aragonskou kuchyni. K dispozici je také bar. V okolí najdete řadu turistických tras a Geologický park Aliaga je vzdálen hodinu jízdy. Slavné dinosauří ostatky a archeologická naleziště v Teruelu jsou vzdálená 2 hodiny jízdy autem. Upozorňujeme, že restaurace je v únoru v úterý, ve středu a v neděli večer zavřená.

Casa Marcos
Casa Marcos

8,4 / 10 (25 hodnocení)

Casa Marcos se nachází v Castellote, 44 km od Motorlandu, a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Všechny apartmány mají kuchyň s lednicí a sporákem, satelitní TV s plochou obrazovkou, žehličku, žehlicí prkno, psací stůl a posezení s rozkládací pohovkou. K dispozici je plně vybavená koupelna s bidetem a fénem. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 119 km.

Camping Castellote
Camping Castellote

8,2 / 10 (6 hodnocení)

Camping Castellote se nachází v Castellote, 49 km od Motorlandu, a nabízí zahradu. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na hory, kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s bidetem. V kempu se podává snídaně à la carte. Letiště Castellón-Costa Azahar je vzdálené 123 km.