Ubytování ve městě Castellfort

Město Castellfort se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Castellfort nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castellfort

CA EFREN
CA EFREN

9,8 / 10 (6 hodnocení)

CA EFREN se nachází ve městě Castellfort ve Valencii a nabízí balkon. Tento venkovský dům má 3 ložnice, obývací pokoj a 2 koupelny s fénem a sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 64 km.

Casa sala pinta
Casa sala pinta

9,7 / 10 (28 hodnocení)

Casa sala pinta se nachází ve městě Castellfort. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj s kabelovou TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 59 km.

Casa Castell
Casa Castell

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Casa Castell se nachází ve městě Castellfort. Výhled směřuje do zahrady. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s vanou nebo sprchou. K dispozici je také posezení, pračka a 2 koupelny s fénem. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 59 km.

Casa Els Arcs
Casa Els Arcs

9,6 / 10 (7 hodnocení)

Casa Els Arcs se nachází ve městě Castellfort. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj se satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny se sprchou. K dispozici jsou také 2 koupelny s fénem. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 59 km.

Aparthotel Castellfort
Aparthotel Castellfort

8,7 / 10 (6 hodnocení)

Aparthotel Castellfort se nachází ve městě Castellfort a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou, restauraci a bar. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 64 km.