Ubytování ve městě Casla

Město Casla se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Casla nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Casla

El Amanecer de la Sierra
El Amanecer de la Sierra

9,5 / 10 (28 hodnocení)

El Amanecer de la Sierra se nachází 39 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra a nabízí výhled na město, zahradu, terasu a restauraci. Apartmán má balkon a výhled na hory. Prázdninový dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, myčkou nádobí a sporákem, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 1 ložnici a 2 koupelny se sprchou a vířivkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Prázdninový dům stojí 49 km od kostela San Lorenzo a 50 km od kláštera Santa Cruz la Real. Letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas leží od El Amanecer de la Sierra 94 km.

LA CASA DE LAS AZAS
LA CASA DE LAS AZAS

9,2 / 10 (6 hodnocení)

LA CASA DE LAS AZAS se nachází v Casle, 38 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra, a nabízí ubytování s grilem, bezplatným Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepcí a turistickými informacemi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 49 km od kostela San Lorenzo. Letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas leží od LA CASA DE LAS AZAS 94 km.

El Busque Casa Rural
El Busque Casa Rural

El Busque Casa Rural se nachází asi 39 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Ubytování je vzdálené 49 km od kostela San Lorenzo a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. K dispozici je také vířivka. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 94 km.