Ubytování ve městě Caseras

Město Caseras se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Caseras nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Caseras

Casa rural Lo Niu
Casa rural Lo Niu

9,5 / 10 (24 hodnocení)

Casa rural Lo Niu se nachází v Caseras, 41 km od přístavů Els a 48 km od Motorland. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Nabízí balkon a sezónní venkovní bazén. Tento venkovský dům má 2 ložnice, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou a vířivkou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Na letiště Reus je to 91 km.

Casa Ca lEster Terra alta Matarraña
Casa Ca lEster Terra alta Matarraña

9,1 / 10 (11 hodnocení)

Casa Ca lEster Terra alta Matarraña se nachází v Caseras, 41 km od přístavů Els a 48 km od Motorlandu. Nabízí terasu a bezplatné půjčení jízdních kol. Výhled směřuje na hory a řeku. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Reus je to 91 km.

Casa rural la Posada Terra Alta Matarraña
Casa rural la Posada Terra Alta Matarraña

8,8 / 10 (10 hodnocení)

Casa rural nabízí terasu a sezónní bazén. La Posada se nachází v Caseres. Rustikální venkovský dům má odhalené kamenné zdi a klimatizaci. Casa rural la Posada má obývací pokoj s krbem, TV s plochou obrazovkou a DVD přehrávačem. Kuchyň je vybavena varnou deskou, troubou a mikrovlnnou troubou. K dispozici jsou 2 koupelny. V okruhu 5 minut chůze najdete různé bary a restaurace. Řeka Algars je vzdálená pouhých 500 metrů. Ubytování je vzdálené 7 km od většího města Calaceite. Přírodní park Els Ports je vzdálený 20 km.