Ubytování ve městě Carreno

Město Carreno se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Carreno nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Carreno

Casona Los Gamonales
Casona Los Gamonales

9,4 / 10 (98 hodnocení)

Tento dům se nachází v Asturii, 15 minut jízdy od měst Gijón a Avilés. Nabízí stylové pokoje s bezplatným Wi-Fi, TV, koupelnou a výhledem do zahrady. Casona Los Gamonales má restauraci, kde se podávají tradiční asturská jídla a kde si můžete vychutnat jídlo nebo drink. K dispozici je prostorný salonek ve venkovském stylu s kamenným krbem, křesly, TV a výběrem knih. Personál recepce vám poskytne informace o tom, co vidět a dělat v Asturii. Pobřežní město Candás, vzdálené 6 km, je ideální pro procházku a v okolí najdete různé turistické trasy. Casona Los Gamonales stojí 20 minut jízdy od města Oviedo. Kyvadlová doprava na letiště Asturias je k dispozici za příplatek.

Casa Rural Casa Selmo
Casa Rural Casa Selmo

9,1 / 10 (68 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Casa Selmo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Casa Selmo se nachází v Carrenu a nabízí ubytování s terasou nebo balkonem, bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou, zahradu a sdílený lounge. Každé ráno se zde podává snídaně formou bufetu. Na místě je k dispozici gril a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 28 km od náměstí Plaza de la Constitución a 29 km od náměstí Plaza de España. Casa Rural Casa Selmo stojí 27 km od letiště Asturias a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.