Ubytování ve městě Carballedo

Město Carballedo se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Carballedo nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Carballedo

TOURON Nº1
TOURON Nº1

9,8 / 10 (33 hodnocení)

TOURON No1 se nachází v Carballedu a nabízí zahradu, terasu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. TOURON No1 stojí 30 km od termálních pramenů As Burgas a 29 km od výstaviště Auditorium. Na letiště Vigo je to 119 km.

3 bedrooms house with private pool enclosed garden and wifi at Carballedo
3 bedrooms house with private pool enclosed garden and wifi at Carballedo

9 / 10 (10 hodnocení)

Carballedo se nachází asi 47 km od Estación Maritima a nabízí 3 ložnice s výhledem do zahrady, soukromou uzavřenou zahradu, Wi-Fi, venkovní bazén a balkon. Ubytování je vzdálené 19 km od vlakového nádraží Pontevedra a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. K dispozici je také gril. 3 bedrooms house with private pool closed garden and wifi at Carballedo stojí 42 km od golfového hřiště Ria de Vigo Golf a 42 km od ostrova Cortegada. Na letiště Vigo je to 51 km.

Chalet Centro Peares
Chalet Centro Peares

8 / 10 (2 hodnocení)

Chalet Centro Peares se nachází v Carballedu, 21 km od termálních pramenů As Burgas a výstaviště Auditorium, a nabízí výhled na řeku. Nabízí terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Chata má 10 ložnic a kuchyň s lednicí, sporákem a kávovarem. Nechybí ani TV. Chata stojí 41 km od golfového hřiště Pazo da Touza. Na letiště Vigo je to 111 km.

Casa de campo Buxo
Casa de campo Buxo

7,6 / 10 (40 hodnocení)

V ubytování Casa de campo Buxo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa de campo Buxo se nachází v Carballedu, pouhých 24 km od termálních pramenů As Burgas, a nabízí zahradu, terasu a turistické informace. Nabízí výhled do zahrady a stojí 24 km od výstaviště Auditorium a 26 km od golfového hřiště Pazo da Touza. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na letiště Santiago de Compostela je to 108 km.

La casa de Famelga
La casa de Famelga

La casa de Famelga se nachází asi 24 km od vlakového nádraží Pontevedra a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Prázdninový dům je vzdálený 47 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 24 km od provinčního muzea Pontevedra. Na letiště Vigo je to 36 km.