Ubytování ve městě Cantalejo

Město Cantalejo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cantalejo nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cantalejo

Apartamento Cantalejo
Apartamento Cantalejo

9,1 / 10 (28 hodnocení)

Apartamento Cantalejo se nachází v Cantaleji v Kastilii a Leonu a nabízí terasu. Tento apartmán se nachází 48 km od památníku Loba Capitolina a 49 km od městských hradeb Segovia. Apartmán má balkon, výhled na město, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 48 km od náměstí Plaza Mayor a 47 km od Alcazar de Segovia. Na letiště Valladolid je to 109 km.

Hostal Romi
Hostal Romi

8,9 / 10 (286 hodnocení)

Hostal Romi se nachází v Cantaleji, 48 km od náměstí Plaza Mayor, a nabízí bar a výhled na město. Nabízí turistické informace, úschovu zavazadel a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Personál vám může zajistit kyvadlovou dopravu. Pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Všechny pokoje mají šatní skříň. Hosté penzionu Hostal Romi se mohou v Cantaleji a okolí věnovat pěší turistice, cyklistice a dalším aktivitám. Ubytování je vzdálené 47 km od Alcazaru de Segovia a 48 km od památníku Loba Capitolina. Na letiště Valladolid je to 109 km.

Hostal Stop
Hostal Stop

8,5 / 10 (392 hodnocení)

Hostal Stop se nachází ve městě Cantalejo, 4 km od přírodní rezervace Las Hoces del Río Duratón a méně než 25 minut jízdy od historických vesnic jako Pedraza, Sepúlveda, Cuéllar a Turegano. Nabízí klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi, TV a vlastní koupelnou. Hostal Stop má také venkovní terasu a vířivku. Penzion stojí na klidném místě, necelých 5 minut chůze od centra Cantaleja. V okolí najdete řadu barů a restaurací. Segovia leží 60 km daleko a do Burgosu nebo Madridu dojedete za méně než 90 minut.

Chalet Cantalejo
Chalet Cantalejo

7,7 / 10 (22 hodnocení)

Chalet Cantalejo se nachází asi 48 km od náměstí Plaza Mayor a nabízí ubytování s terasou, patiem a výhledem do zahrady. Tento prázdninový dům se nachází 47 km od Alcazar de Segovia a 48 km od památníku Loba Capitolina. Prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také gril. Chalet Cantalejo stojí 48 km od městských hradeb Segovia a 46 km od kostela Veracruz. Na letiště Valladolid je to 109 km.