Ubytování ve městě Campo Lameiro

Město Campo Lameiro se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Campo Lameiro nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Campo Lameiro

Casa Rural A Avoa María
Casa Rural A Avoa María

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Rural A Avoa María se nachází v obci Moraña a nabízí zahradu a terasu. 35 km od Santiaga de Compostela. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Na místě je restaurace. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně golfu a jízdy na koni. Termální lázně jsou vzdálené 10 km. Casa Rural A Avoa María stojí 40 km od Viga. Letiště Santiago de Compostela je vzdálené 38 km.

A Casa do Portal
A Casa do Portal

10 / 10 (1 hodnocení)

Nachází se v Campo Lameiro, 25 km od vlakového nádraží Pontevedra a 26 km od ostrova Cortegada, A Casa do Portal nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a rychlovarnou konvicí a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 45 km od kongresového centra Santiago de Compostela a 47 km od vyhlídky. Na letiště Santiago de Compostela je to 56 km.